Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δωρεάν Cs-cart πρόσθετο (Addon) από την Dvs

Πρόσφατα κατασκέυασα ένα μικρό πρόσθετο για τα site των πελατών μας, το οποίο σαν σκοπό είχε να μειώσει το χρόνο που καταναλώναμε για να τοποθετήσουμε την επωνυμία, διεύθυνση και τηλέφωνα fax στο footer του shop.

Ήταν μια δουλειά επαναλαμβανόμενη για κάθε νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, η οποία κρίνεται από εμένα τουλάχιστον αναγκαία, τόσο για λόγους SEO όσο και για λόγους πρακτικούς, αφού πρόκειται στοιχεία επικοινωνίας που εμφανίζονται σε κάθε σελίδα.


Αυτό που το κάνει αρκετά χρήσιμο και στον διαχειριστή του καταστήματος είναι το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία τα τραβάει από τις ρυθμίσεις του καταστήματος στην περιοχή εταιρικά θέματα.
Έτσι αν κάποια στιγμή αλλάξει το τηλέφωνο ή το φαξ, πολύ απλά αλλάζουμε το ανάλογο πεδίο στις ρυθμίσεις, οπότε ενημερώνετε συγχρόνως και το footer του καταστήματος.


Σας το παραθέτουμε για δωρεάν κατέβασμα. Πρέπει μόνο να αποσυμπιέσετε τα περιεχόμενα του zip αρχείου, και να τα ανεβάσετε με FTP στο root του κατατήματος. Μετά στην περιοχή διαχείρηση ->Πρόσθετα το κάνετε εγκατάσταση πατώντας install.

Αυτό ήταν. Κάντε ένα refresh στη σελίδα του καταστήματος και δείτε τα στοιχεία σας.

Κατεβάστε το : bottom copyright with address phone.zip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου