Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Το Cs-cart στο iPhone απο την Twigmo

Όλοι μας έχουμε ακούσει και έχουμε δει τις έξυπνες συσκευές επικοινωνίας τα λεγόμενα smarphones, και σίγουρα πολλοί από εμάς έχουν και ένα απο αυτά στην διάθεσή μας.

Αυτή την νέα  μορφή φορητής επικοινωνίας μαζί με όλες τις δυνατότητες ενός desktop υπολογιστή, ξεκίνησε βέβαια το γνωστό iPhone, το οποίο έδειξε το δρόμο για όλες τις εταιρίες του χώρου.Και αυτό ο δρόμος δεν ήταν άλλος από την δημιουργία εφαρμογών. Η Apple είναι η εταιρία η οποία στο online κατάστημά της το iTunes, έχει πλέον πάνω από 350.000 εφαρμογές στη διάθεση των κατόχων του iPhone, άλλες με ένα κόστος σχετικά μικρό της τάξης του 1 ευρω  και άλλες εντελώς δωρεάν.

Μία τέτοια εφαρμογή λοιπόν θα εξετάσουμε εδώ, η οποία αφορά τους κατόχους iPhone και ηλεκτρονικού καταστήματος σε Cs-Cart, το Mobile Admin 1.0.



Η Twigmo είναι η εταιρία η οποία έφτιαξε αυτή την εφαρμογή για το Cs-Cart και την διαθέτει δωρεάν για τις εκδόσεις 2.0.15 και 2.1.4 μαζί με το ανάλογο  mod για εγκατάσταση στο κατάστημά μας, μέσω της ιστοσελίδας της http://twigmo.com ενώ στην επόμενη έκδοση 2.2.1 είναι πλέον ενσωματωμένο και άρα δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση στο κατάστημά μας. Πρέπει βέβαια πάντα να κατεβάσουμε από το iTunes την εφαρμογή για εγκατάσταση στη συσκευή μας η οποία είναι εντελώς δωρεάν.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως με αυτή την εφαρμογή. Ο σκοπός της είναι να βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το κατάστημά μας, με ενεργό τρόπο όμως. Δηλαδή να μπορούμε να δούμε αλλά και να επεξεργαστούμε νέες παραγγελίες, πελάτες και προϊόντα.
Και όλα αυτά μέσω της οθόνης αφής του iPhone, iPod, iPad με το γνωστό περιβάλον εργασίας που εισήγαγε η Apple.

 

Στην ουσία μεταφέρει όλο το κατάστημα στη συσκευή μας και μας επιτρέπει να μειώσουμε τον χρόνο αντίδρασης σε μία νέα παραγγελία, απαίτηση ή μήνυμα πελάτη, αφού μας ενημερώνει για όλα αυτά μέσω της δυνατότητας Push δηλαδή μηνύματα υπό τύπου SMS στην οθόνη του iPhone μαζί με ηχητική ειδοποίηση τη στιγμή που λαμβάνονται από το κατάστημά μας.

Έτσι είναι αδύνατον να μας ξεφύγει κάτι πλέον, όπου και να βρισκόμαστε.

Η επιφάνεια εργασίας είναι αρκετά έυκολη, ειδικά για όσους έχουν ήδη μια συσκευή iPhone, και η λογική του Cs-cart έχει μεταφερθεί αρκετά επιτυχημένα στη μικρή οθόνη του iPhone ενώ στο iPad αποτελεί πλέον απόλαυση η λειτουργία του.

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλες τις στατιστικές του καταστήματός μας και υποστηρίζει και το πρωτόκολλο κωδικοποίησης SSL, για όσα καταστήματα το χρησιμοποιούν.

Δοκιμάστε το λοιπόν εφόσον έχετε σην κατοχή σας μία τέτοια συσκευή, αφού το κόστος είναι μηδενικό. Σίγουρα θα γίνει μία εφαρμογή που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Link για το iTunes
Add-on για CS-Cart 2.0.15
Add-on για CS-Cart 2.1.4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου