Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Cs-Cart template design


Cs-cart skins! Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας, μοναδικό template για ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο σε cs-cart.


cs-cart skin
Η υπηρεσία Cs-Cart template design περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός μοναδικού template βασισμένο στις δικές σας υποδείξεις, το οποίο θα κάνει το κατάστημά σας να ξεχωρίσει και να αποκτήσει ύφος και στυλ, ώστε οι επισκέπτες να το εμπιστευτούν για να αγοράσουν αλλά και να το θυμούνται για να επιστρέψουν για μία μελλοντική αγορά.
Το cs-cart αποτελεί ένα από τα καλύτερα software ηλεκτρονικού καταστήματος, με πάρα πολλές δυνατότητες και ευκολίες, όμως στο κομμάτι webdesign τα πράγματα δεν είναι στο βαθμό που θα έπρεπε. Εμείς λοιπόν ερχόμαστε να απαντήσουμε στην ανάγκη πολλών ιδιοκτητών cs-cart για ένα πιο fresh και μοναδικό look.
Τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει η υπηρεσία Cs-Cart template design ?
Design της home page με χρήση gradients και backgrounds (χρωματικοί συνδυασμοί, 3-4 χρώματα) με τα εξής:
  • Design του header και του top menu (tabs)
  • Design των sideboxes
  • Design όλων των buttons στην home page
  • Aλλαγή fonts (εφ΄όσον χρειαστεί)
  • Design του footer.
  • Redesign τη σελίδας λεπτομερειών προϊόντων.
  • Redesign της σελίδας checkout.
Κόστος: 150,00 €
Αριθμός προτάσεων: 1
Παράδειγμα template www.dbmelectronics.gr
dbm Electronics
Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε με τη δημιουργία banners για τις κατηγορίες, τα μεταφορικά, κάποια προσφορά με κόστος από 15,00 € ανα banner.

Και βέβαια να σας ενσωματώσουμε το πολύ καλό CS-JS Banner για την δημιουργία εναλλαγής των banner σε όποια θέση επιθυμείται με εφέ, σε οποιοδήποτε μέγεθος, ορατό ακόμη και με iphone/ipad. Κόστος αγοράς εγκατάστασης και παραμετροποίησης CS-JS Banner 60,00 €.

Συμπληρώστε τη φόρμα ερώτησης που θα βρείτε εδω με τα στοιχεία του site σας και τις ανάγκες σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να συζητήσουμε το νέο σας cs-cart skin!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου