Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αναβάθμιση Cs-Cart 1.3.5 στην 2.0 έκδοση


Γνωρίζετε ότι, όσοι είναι κάτοχοι της προηγούμενης έκδοσης Cs-Cart 1.3.5 μπορούν να αναβαθμίσουν το κατάστημά τους, στη νέα έκδοση 2.1.4 χωρίς να χαθούν στοιχεία;

Αγοράζοντας την ειδική έκδοση με 200€+ΦΠΑ μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση και να μεταφερθούν όλα τα στοιχεία όπως παραγγελίες, προϊόντα, φωτογραφίες, μεταφορικά, τρόποι πληρωμής, τα νέα σας, άρθρα στην νέα έκδοση. Συγκεκριμένα η αναβάθμιση σας φέρνει στην έκδοση 2.0.8 και από εκεί με το γνωστό σύστημα αναβάθμισης του cs-cart μπορείτε να φθάσετε στην τελευταία έκδοση κάθε φορά, αφού πλέον δικαιούστε αναβαθμίσεις για ένα ολόκληρο έτος.
Πρέπει βέβαια να σας πούμε ότι κάποια στοιχεία που δεν μεταφέρονται  είναι οι ρυθμίσεις των πρόσθετων (Addons) τις οποίες θα πρέπει να ξαναρυθμίσετε. Επίσης στα promotions τα condition rules ή αλλιώς οι προϋποθέσεις των promotions μεταφέρονται μεν αλλά καλά θα είιναι να ρίξετε μία ματιά για την πληρότητά τους. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι αν χρησιμοποιούσατε την δυνατότητα του Cs-cart 1.3.5 SP4 να αποθηκεύει τις φωτογραφίες στη βάση δεδομένων και όχι στο φάκελο φωτογραφιών του συστήματος, το "σκληρό δίσκο" του site δηλαδή, (κάτι που έτσι κι αλλιώς δε το προτείνουμε) μετά την αναβάθμιση θα τις βρείτε στο φάκελο images πλέον, αφού οι εκδόσεις Cs-Cart 2.0 & 2.1 δεν έχουν πιά αυτή τη δυνατότητα.

Επίσης οι Κατασκευαστές (Manufacturers) θα μεταφερθούν ως variants στα features των προϊόντων, με την ονομασία Manufacturer. (menu "Catalog" >> "Product features").

Τέλος τα URLs του top quick links (θα τα βρείτε ως "Top navigation" page στο CS-Cart 1.3.5-SP4) θα μεταφερθουν ως έχουν. Όμως τα top quick links δε θα δουλεύουν  (εκτός των external links) μετά την αναβάθμιση. Πρέπει να ενημερωθούν χειροκίνητα αυτά τα  URLs (menu "Design" >> "Quick links").

Η αναβάθμιση αυτή σας φαίνεται βουνό; Θέλετε όμως να περάσετε στη νέα έκδοση;

Μπορούμε εμείς να την αναλάβουμε με ένα πολύ μικρό extra κόστος και να αποκτήσετε κυριολεκτικά νέο κατάστημα, πολύ πιο γρήγορο με περισσότερες δυνατότητες από τις προηγούμενες εκδόσεις και βέβαια ακόμη ένα έτος ανανεώσεις από την Cs-cart.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, με την φόρμα επικοινωνίας, βάζοντας ως θέμα "Αναβάθμιση Cs-Cart 1.3.5 στην 2.0 έκδοση".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου