Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

H Dvs στην Web World Expo 2013

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην  3η έκθεση Web World Expo2013. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί  από 9 έως και 10 Μαρτίου 2013 στο Ζάππειο Μέγαρο.



Η έκθεση αυτή σκοπεύει στην επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες για το διαδίκτυο & εφαρμογές και των επιχειρήσεων που βλέπουν πια την παρουσία τους στο διαδίκτυο ως απαραίτητη για την εξωστρέφεια και ανάπτυξη τους.

Εμάς Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 29 με την CS-Cart.



Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε από κοντά να μιλήσουμε για το CS-Cart και τις δυνατότητες του, αλλά και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει και στην δική σας επιχείρηση σε συνδυασμό με τα πρόσθετα που έχουμε κατασκευάσει ειδικά για την Ελληνικη Αγορά.

Επισκέπτες στην έκθεση, είναι επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας όλων των μεγεθών που θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο Internet.

Ωράριο λειτουργίας: 11:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες! Είσοδος μόνο με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα!!! (Business Card).

Ειδικά για την διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε για τους επικέπτες μας μία ειδική προσφορά.

Με κάθε αγορά μίας άδειας CS-Cart Professional σας χαρίζουμε 1 domain name .gr + 50% έκπτωση στην Ετήσια Φιλοξενία + Δωρεάν Εγκατάσταση!

Πληρώνεται συνολικά 340€ με το ΦΠΑ αντί για 473€ με το ΦΠΑ. Δηλαδή Κέρδος 133€!!!

Κατεβάστε λοιπόν από εδώ την πρόσκληση και τα λέμε από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου