Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Cs-Cart και Διαθεσιμότητα Προϊόντων


Για οσους ενδιαφερονται, τελειωσαμε το προσθετο για τη δημιουργια availability status (καταστασεις διαθεσιμοτητας προιοντων) το οποιο εχει τη δυνατοτητα να αντικαταστησει τη διαθεσιμοτητα του cs-cart οταν το προιον δεν εχει αποθεμα. (αυτη τη στιγμη το cs-cart εχει Διαθεσιμο και μη Διαθεσιμο)





Ετσι μπορειτε για παραδειγμα οταν δεν εχετε αποθεμα να φτιαξετε οσες Καταστασεις θελετε και τοτε αυτες θα παρουσιαζονται στο προιον για πληροφορηση του αγοραστη πχ Κατοπιν παραγγελιας ή Διαθεσιμο 1- 3 εργασιμες Κλπ. Αν ενεργοποιησετε και τα αρνητικα αποθεματα, τοτε ο πελατης μπορει στην ουσια να το προαγορασει αφου θα εμφανιζεται το Κουμπι της αγορας.

 


Όταν το προιον εχει αποθεμα τοτε χρησιμοποιει την μεταφραση του Cs-Cart "Διαθεσιμο".

Έχετε τη δυνατοτητα να θεσετε Κατασταση ανα προιον, μεσα απο το προιον το ίδιο καθε φορα αλλά και απο τη λιστα των προιοντων στον Καταλογο και με τις μαζικες αλλαγες καταλογου (αρχικες ανανεωσεις).

Επισης μπορειτε να βαλετε εκτός απο το λεκτικό και γραφικα ή κωδικα HTML.



Τελος συνεργαζεται αψογα με το νεο addon skroutz xml οπου στελνει σ αυτο την καθε Κατασταση του προϊοντος, οπως ακριβως ζηταει το skroutz απο 1/11/2012. (μεταξυ των αλλων στελνει και τα δωρεαν μεταφορικα σε τυγχων προιοντα, αλλα και αποκλειει προιοντα ή ολοκληρες Κατηγοριες απο το να εμφανιζονται στο skroutz πχ κατηγορια με ονομα Προσφορες που δεν ειναι αποδεκτη απο το Skroutz).

Σ αυτη την περιπτωση πρεπει να ακολουθηθει η περιγραφη των καταστασεων που απαιτει η Skroutz.

H τιμη του Πρόσθετου ειναι στα 65€ ενω αν αγορασετε Και το skroutz xml Addon αξιας επισης 65€, μαζι kαι τα δυο προσφερονται στην τιμη των 100€, δηλαδη με συνολική εκπτωση 30€.

Ειναι διαθεσιμο για τις εκδοσεις 2.1.x - 2.2.x και 3.0.x

Επικοινωνηστε μαζι μας για περισσοτερα στο info@dvs.gr

Φωτης  Κουρμαδας
Dvs eCommerce Experts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου