Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα έκδοση CS-Cart 2.2.2


 Κυκλοφόρησε η έκδοση CS-Cart 2.2.2 λίγες μόλις μέρες μετα την κύρια αναβάθμιση στη 2.2.1. Παρά το στρογγυλό αριθμό της έκδοσης, περιλαμβάνει κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων για την προηγούμενη κύρια ενημέρωση.

Παρ 'όλα αυτά, έγιναν και μερικές βελτιώσεις όπως:


  • Προστέθηκε υποστήριξη  Payleap στο CRE Secure (μονάδα πληρωμής). Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη αυτής της υπηρεσίας στο σύστημα πληρωμών.
  • Ο WYSIWG  επεξεργαστής κειμένου μπορεί πλέον να απενεργοποιηθεί στο admin panel, πράγμα που είναι χρήσιμο αν προτιμάτε να εργαστείτε μόνο με  κώδικα HTML άμεσα ή πρέπει να επικολλήσετε ένα έτοιμο κώδικα HTML .
  • Η ταχύτητα φόρτωσης  ση σελίδα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος αυξήθηκε και θα το προσέξετε, αν έχετε να ασχοληθεί με εκατοντάδες προϊοντα που έχουν αρκετά χαρακτηριστικά.
  • Το Product Configurator add-on jξαναδημιουργήθηκε. Επιπλέον, ένα προϊόν μπορεί τώρα να συμπεριληφθεί σε διάφορες ομάδες με τη μία, καθώς και μια τάξη συμβατότητας μπορεί να είναι συμβατή με περισσότερες από μία κλάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες γι αυτη την έκδοση (διορθώσεις και βελτιώσεις) μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα CS-Cart 2.2.2 Changelog.

Σας υπενθυμίζουμε ότι εφόσον έχετε έκδοση πριν του 2.0.x καλά θα ήταν να αναβαθμίσετε γιατί ετκός των πολλών νέων χαρακτηριστικών αλλά και διορθώσεων, έχει γίνει εκπληκτική βελτίωση στις επιδόσεις του προγράμματος  με μία συνολική μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Αν σας ενδιαφέρει η αναβάθμιση τότε επισκεφθείτε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα μας, τοποθετώντας ως θέμα "Αναβάθμιση Cs-Cart".

Αν θέλετε να μάθετε τη δικιά σας έκδοση, δεν έχετε παρα να συμπληρώσετε στη διέυθυνση της αρχικής σελίδας του καταστήματος τα παρακάτω: /?version.

Δηλαδή. http://www.tokatastimamou.gr/?version. Θα εφανιστεί στην οθόνη η τρέχουσα έκδοση του καταστήματός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου