Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Cs-Cart έκδοση 3 προ των πυλών

Αισίως το Cs-Cart πλησιάζει στην 3η έκδοσή του. Τη στιγμή αυτή που γραφουμε το άρθρο αυτό στην αγορά υπάρχει η έκδοση 2.2.4 η οποία αποτελεί απλά διόρθωση bugs και κενών στην έκδοση 2.2.1.


Αν και ολες οι δυνάμεις των προγραμματιστών της Simbirsk Technologies έχουν πέσει στην ειδική έκδοση Multi Store ή όπως την ονόμασαν Utlimate Edition με τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε περισσότερα του ενός καταστήματος μέσα από ένα κοινό διαχειριστικό περιβάλλον, δεν άφησαν την δημοφιλή Professional έκδοση χωρίς μια επόμενη μεγάλη αναβάθμιση.

Εκτός από  το ανανεωμένο τομέα της διαχείρισης των blocks που αφορούν πλέον κάθε σημείο στη μορφή της ιστοσελίδας δηλαδη λογοτυπο, menu και footer, ενσωμάτωσαν και τη λειτουργία megamenu, τη δυνατότητα δηλαδή να υπάρχουν μενου τα οποία όταν αναπτύσονται πλήρως έχουν περισσότερες της μίας στήλης με links.

Επιπλέον έχουν γίνει μερικές προσθήκες στο διαχειριστικό, οι οποίες θα βοηθήσουν στην καθημερινή εργασία με τις παραγγελίες και τη διαχείρηση των προϊόντων.

Επιγραμματικά αναφέρουμε το χρωματικό κώδικα στις καταστάσεις παραγγελιών. Τον ορισμό δηλαδή όποιου χρώματος επιθυμεί ο διαχειριστής στις καταστάσεις παραγγελιών (ολοκληρωμένη, ακυρωμένη κλπ) ώστε να γίνεται γρήγορη και άμεση αναγνώριση μίας παραγγελίας.

Επίσης είνια πλέον δυνατή η εξαγωγή των συνδρομητών του καταστήματος σε μορφή excel για κάθε άλλη χρήση.

Επίσης ενσωματώθηκε η πολυσυζητημένη δυνατότητα RSS για την γρήγορη και άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων για ότι νέο στο κατάστημα με τον τρόπο αυτό.

Τέλος στο κομμάτι των στατιστικών έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις όπως η εμφάνιση των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί από μία λίστα παραγγελιών που θα επιλέξει ο διαχειριστής.

Συμπέρασμα; Το καλό γίνεται ακόμη καλύτερο. Αυτό μας έχουν μάθει τοσο καιρό από τη Simbirsk Technologies και μετά τη δοκιμή σε beta που κάναμε και μας εντυπωσίασε αρκετά, αναμένουμε την τελική έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου